Tilbygning til hus eller erhvervsejendom

Er pladsen i dit hus eller din erhvervsejendom blevet for trang, men ønsker du ikke at flytte, er du kommet til det rette sted. Hos T.T. Tømrer- & Snedkerfirma ApS kan vi bygge en tilbygning til hus, så du kan få de ekstra kvadratmeter, som du står og mangler.

Vi bygger tilbygninger for både private husejere og virksomheder, som har behov for mere plads i deres nuværende hus eller lokaler, og vi kører ud til kunder i Nordsjælland, Kbh, og omegn. 

En tilbygning til hus kan være mange ting

En tilbygning til hus kan være lige det, som du har behov for. Det kan fx være en udestue til dit sommerhus, eller det kan være en udvidelse af din nuværende stue i dit helårshus. Det kan også være en tilbygning et andet sted på din grund, og her kan vi blandt andet både bygge carport, bygge garage og bygge skur i træ eller andre materialer.

Hvad koster en tilbygning?

Vores priser på en tilbygning afhænger af mange forskellige faktorer, da det er meget individuelt, hvad der er muligt, og hvad der er behov for hos forskellige kunder. 

Prisen afhænger blandt andet af:

  • Hvor stor din tilbygning skal være
  • Hvad der skal være i den nye tilbygning – skal der være soveværelse, opholdsrum, badeværelse eller køkken? Eller skal der være garage eller carport?
  • Om vi skal foretage en renovering eller ombygning i samme omgang
  • Hvilke materiale vi skal bygge med

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din byggeopgave

Kunne du tænke dig en konkret pris på lige netop din tilbygning til hus, så er du altid meget velkommen til at kontakte os enten på telefon 47 77 00 92 eller på vores e-mail mail@t-t-t.dk. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.​

Kontakt T.T Tømrer & Snedkerfirma

T.T. Tømrer- & Snedkerfirma ApS​

Industrihaven 3, 3300 Frederiksværk

CVR: 29611130

Ring til kontoret: 47 77 00 92

E-mail: mail@t-t-t.dk

Følg os på Facebook

​Om firmaet

Vi er en tømrer- og snedkervirksomhed, grundlagt af Thomas Tusgaard i 1996.

Vi er pt. ca. 20 mand og udfører alt indenfor tømrer- og snedkerarbejde og benytter os af faste samarbejdspartnere.