Fagentreprise, hovedentreprise og totalentreprise tilbydes

​Står du overfor et større byggeprojekt, kan vi hos T.T. Tømrer- & Snedkerfirma ApS hjælpe dig med din entreprise. Vi kan både løse din opgave i en fagentreprise, hovedentreprise eller i en totalentreprise alt afhængigt af, hvad du har af ønsker og behov. 

Vi kører ud til kunder i Nordsjælland, Kbh, og omegn. Er du i tvivl om, hvilken entrepriseform du skal vælge til dit byggeprojekt, kan du nedenfor finde en gennemgang af de forskellige entrepriseformer.

Hvad er en hovedentreprise?

En hovedentreprise er formentlig den mest anvendte entrepriseform for private bygherrer. Ved denne type entreprise skal du selv sørge for at indhente alle projektmaterialer og godkendelser, mens hovedentreprenøren er den, der styrer selve byggeriet, underentreprenører og sørger for overholdelsen af økonomien.

Hvad er en fagentreprise?

En fagentreprise er en entrepriseform for dig, der vil styre hele byggeprojektet. Du står selv for alt lige fra projektering og indhentning af byggetilladelser til koordineringen af hele byggeriet. Du har også det fulde både økonomiske og juridiske ansvar for hele processen. 

Hvad er en totalentreprise?

En totalentreprise er den entrepriseform, der involverer dig selv mindst. Det eneste du skal gøre er at skrive under på en kontrakt, og så klarer totalentreprenøren resten frem til det færdige resultat. 

Det er også totalentreprenøren, der indgår kontrakter med eventuelle underentreprenører.

Kontakt os og få hjælp til at vælge den rette entreprise

Skal du have bygget nyt badeværelse, køkken eller måske et helt nyt hus? Vi står klar til at hjælpe dig med kompetent rådgivning, hvis du har brug for hjælp til at vælge den rette entrepriseform til dit byggeprojekt. 

Når du har valgt entrepriseform, sørger vi for at udfylde vores rolle i byggeprojektet.

Kontakt os og hør mere på telefon 47 77 00 92 eller e-mail mail@t-t-t.dk

Kontakt T.T Tømrer & Snedkerfirma

T.T. Tømrer- & Snedkerfirma ApS​

Industrihaven 3, 3300 Frederiksværk

CVR: 29611130

Ring til kontoret: 47 77 00 92

E-mail: mail@t-t-t.dk

Følg os på Facebook

​Om firmaet

Vi er en tømrer- og snedkervirksomhed, grundlagt af Thomas Tusgaard i 1996.

Vi er pt. ca. 20 mand og udfører alt indenfor tømrer- og snedkerarbejde og benytter os af faste samarbejdspartnere.