Tagrenovering og lægning af nyt tag

​Trænger taget på din bolig eller din ejendom til at blive repareret eller udskiftet, står vi hos T.T. Tømrer- & Snedkerfirma ApS klar til at hjælpe dig med dit tagarbejde. Vi tilbyder blandt andet tagrenovering, lægning af nyt tag og andre former for tagarbejde for private såvel som erhvervskunder. Vi kører ud til kunder i Nordsjælland, Kbh, og omegn.

Vi udfører alle former for tagarbejde

Vi kan udføre alle former for tagarbejde, og vi kan bl.a. lægge nyt tag i form af:

  • Tegltag
  • Ståltag
  • Eternittag
  • Tagpaptag
  • Skifertag

Vi sætter en stor ære i altid at levere et godt stykke arbejde, og det gælder især, når der er tale om en tagreparation eller andet tagarbejde. 

Taget er nemlig i langt de fleste tilfælde boligens ”ansigt” udadtil, og derfor skal det både se pænt ud, samtidig med at det skal være 100 % tæt. 

​Er det nødvendigt at inddrage andre faggrupper i forbindelse med tagrenovering, reparation af tag eller lægning af nyt tag, som fx blikkenslagere og lignende, sørger vi også for det, da vi har et tæt samarbejde med faggrupper, som kan løse de opgaver, vi ikke selv er eksperter i. Derudover har vi også et tæt samarbejde med et tækkefirma, og vi kan derfor også løse disse typer opgaver.

Hvad koster et nyt tag?

Vores priser på et nyt tag afhænger blandt andet af, hvor stort dit tag er, og hvilket materiale du vælger. Der er fx stor forskel på, om vi skal lægge et lille tag på en garage, eller om vi skal lægge et nyt tag på et helt hus eller et stort sommerhus, samt om du vælger en billig eller en dyr løsning.

Derudover afhænger den endelige pris også af, om vi skal lægge et nyt undertag i forbindelse med taglægningen eller ej.

Kontakt os og få et tilbud på taglægning eller tagrenovering

Uanset om du skal have foretaget en renovering af tag, eller om du skal have lagt et helt nyt tag, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig på opgaven. Ring og hør mere på telefon 47 77 00 92 eller skriv til vores e-mail mail@t-t-t.dk

Kontakt T.T Tømrer & Snedkerfirma

T.T. Tømrer- & Snedkerfirma ApS​

Industrihaven 3, 3300 Frederiksværk

CVR: 29611130

Ring til kontoret: 47 77 00 92

E-mail: mail@t-t-t.dk

Følg os på Facebook

​Om firmaet

Vi er en tømrer- og snedkervirksomhed, grundlagt af Thomas Tusgaard i 1996.

Vi er pt. ca. 20 mand og udfører alt indenfor tømrer- og snedkerarbejde og benytter os af faste samarbejdspartnere.