Store og små opgaver udføres af tømrer Frederiksværk

​I T.T. Tømrer- & Snedkerfirma ApS arbejder vi efter valgsproget ”Intet for stort ” – " intet for småt". Vores dygtige medarbejdere og store netværk sætter os i stand til at udføre alle typer tømrer-arbejde. 


Vi kan hjælpe dig med alle opgaver – fra mindre reparationer og monteringsopgaver til totalrenovering af store bygninger, og hovedentrepriser.

Vi lægger vægt på et godt forhold til kunder, leverandører og samarbejdspartnere – og vi gør alt for at overholde vores aftaler.

Snedkerarbejde, tagarbejde, montering, reparation, service m.m.

Når du har brug for nye døre, skabe eller vinduer i hele bygningen – eller bare et enkelt sted – står vi gerne for levering og montering.

Vi opfylder dine ønsker, uanset om du vil have standardelementer eller specialdesignede løsninger.

Sammen med vores partnere udfører vi gerne al slags tagarbejde, og vi lægger vægt på at levere smukt arbejde, der tåler vind og vejr.

I T.T. Tømrer- & Snedkerfirma ApS har vi stor erfaring med serviceopgaver som reparation af skader for private og boligselskaber samt offentlige institutioner. Hvis du skal have repareret en forsikringsskade, påtager vi os gerne kontakten med dit forsikringsselskab – det sparer dig både tid og besvær.

Din tømrer i Frederiksværk styrer byggeprojektet

Vi kan lede og koordinere byggeprojektet efter dine ønsker, hvad enten du har brug for et nyt køkken, badeværelse, anneks eller renovering af et større byggeri.

Du kan trygt overlade det til os at koordinere hele processen efter dine ønsker – fra ideudveksling til sammensætning af det rigtige håndværkerteam, der får arbejdet hurtigt færdigt i en høj kvalitet.

T.T. Tømrer- & Snedkerfirma ApS er medlem af BygGaranti – og vores mange års erfaring betyder, at vi kan garantere dig kvalitet til tiden.

Kontakt os på telefon 47 77 00 92 eller mail@t-t-t.dk, hvis du søger tømrer i Frederiksværk.​

T. T. Tømrer- & Snedkerfirma ApS,er din tømrer i Frederiksværk.​

Kontakt T.T Tømrer & Snedkerfirma

T.T. Tømrer- & Snedkerfirma ApS​

Industrihaven 3, 3300 Frederiksværk

CVR: 29611130

Ring til kontoret: 47 77 00 92

E-mail: mail@t-t-t.dk

Følg os på Facebook

​Om firmaet

Vi er en tømrer- og snedkervirksomhed, grundlagt af Thomas Tusgaard i 1996.

Vi er pt. ca. 20 mand og udfører alt indenfor tømrer- og snedkerarbejde og benytter os af faste samarbejdspartnere.