Renovering af hus ud fra dine ønsker og behov

​Trænger dit nuværende hus til at blive renoveret og sat i stand, eller har du købt et gammelt hus, der trænger til en gennemgående renovering, inden du kan flytte ind i huset, så står vi hos T.T. Tømrer- & Snedkerfirma ApS klar med vores professionelle hjælp. Vi har 25 års erfaring med blandt andet istandsættelse og renovering af hus, og der er ikke nogen opgave, der hverken er for stor eller for lille til, at vi kan varetage den.

Vi varetager alle former renoveringer og reparationer.

Der kan være mange årsager til behovet for en boligrenovering

Der kan være rigtig mange grunde til, at det er blevet tid til at få renoveret sit hus. Det kan fx være, at du har købt et hus, der ikke lever op til dine og din families behov i forhold til planløsning, og det derfor er nødvendigt at foretage en indvendig renovering og en ombygning af hus inden indflytning.

Det kan også være, at du har boet i dit hus i mange år, og daglig slitage eller årenes løb er skyld i, at boligen nu trænger til at blive renoveret og moderniseret, så den bliver lys og indbydende igen.

En renovering af hus kan være mange ting, og der kan både være tale om en mindre renovering eller en mere omfattende renovering i form af fx en totalrenovering af hus. Det kommer helt an på, hvad dine ønsker og behov er, og hvor meget du har budget til. 

Hvad koster renovering af hus?

Fordi en boligrenovering er meget individuel alt afhængigt af det konkrete hus og de muligheder, der er ved det, samt kundens individuelle ønsker og behov, så er der meget stor prisforskel på, hvor meget en renovering af hus koster. Den endelige pris afhænger nemlig bl.a. af:

  • Om der er tale om en mindre renovering eller en totalrenovering
  • Hvad du har af særlige ønsker til valg af materialer
  • ​Om vi skal bygge huset om i samme omgang
  • Om vi skal udvide boligen i samme omgang
  • Om vi skal foretage renoveringen i en totalentreprise

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 47 77 00 92 eller e-mail mail@t-t-t.dk for at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på din renovering. 

Kontakt T.T Tømrer & Snedkerfirma

T.T. Tømrer- & Snedkerfirma ApS​

Industrihaven 3, 3300 Frederiksværk

CVR: 29611130

Ring til kontoret: 47 77 00 92

E-mail: mail@t-t-t.dk

Følg os på Facebook

​Om firmaet

Vi er en tømrer- og snedkervirksomhed, grundlagt af Thomas Tusgaard i 1996.

Vi er pt. ca. 20 mand og udfører alt indenfor tømrer- og snedkerarbejde og benytter os af faste samarbejdspartnere.